OFFLINE mama SESSIES

TOPIC: VRUCHTBAARHEID NA JE BEVALLING

ik meld me aan

Samen met andere mama's met baby's connecten- gezellig bij mij thuis in Apeldoorn. Je krijgt kennis, maar de focus ligt vooral op ontmoeten en delen. Kletsen over je cyclus, de invulling van intimiteit na je bevalling en de anticonceptie keuzes die er zijn. In deze relaxte setting zal ik mijn expertise delen over de dingen waar jullie behoefte aan hebben. Dit is een unieke kans want ik ben in augustus bevallen van ons tweede kindje en ervaar nu zelf alles ook opnieuw. Ik beleef deze periode graag samen met jou!
borstvoeding

onderwerpen

 • Wanneer ben je weer vruchtbaar?
 • welke clues geeft je lichaam dat je weer vruchtbaar bent
 • Stelt borstvoeding je vruchtbaarheid uit?
 • Kan je veilig vrijen zonder anticonceptie?
 • Wel of geen anticonceptie - de voor en nadelen
 • 'Intimiteit in het eerste jaar' door gastspreker en consulent seksuele gezondheid  Mieke Koerts
mama sessies

wat je krijgt


 • 3 mama sessies bij om thuis om te connecten: Geen leerdruk. maar vanuit ontspanning je cyclus leren kennen.
 • Een kleine setting met maximaal 8 vrouwen.
 • Mijn expertise en mijn eigen ervaring - ik ben in augustus bevallen  van ons tweede kindje en ervaar de nageboortetijd nu weer opnieuw.
 • Een van de sessies is Mieke Koerts erbij: Mieke is relatietherapeut bij Hart en Hechtwerk. Zij zal spreken over het onderwerp intimiteit in het eerste jaar.
 • Het geeft niet als je meer tijd nodig hebt. Na de mama sessie heb je nog een jaar toegang tot de Ovarie Academy, Zo kan je later informatie rustig nog eens bekijken waar je brein nu nog geen ruimte voor heeft. Wel zo fijn als je net bent bevallen.

Neem je baby gerust mee. Mijn baby is er ook bij.

Voor wie:

 • Mama’s bij wie de cyclus nog niet is teruggekomen of nog geen regelmatige cyclus hebben na de bevalling
 • Zwangere mama’s


Waar

Bij mij thuis in Apeldoorn inclusief onbeperkt thee en een voedzame snack


Wanneer

Donderdag 16, 23 en 30 november

van 09:30-11.30


kosten

297,- inclusief 1 jaar toegang tot de  online cursussen: Ovarie Basis + vructhbaarheid na je bevalling

meld je aan

Je kan je aanmelden* tot 23 oktober.

Stuur mij een mailtje naar marlot@ovarie.nl


De mama sessies gaan door bij 5 deelnemers.